Advertisement

Βίλια Φωτιά - Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Βίλια — Σε ύφεση η πυρκαγιά ... : Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Βίλια Φωτιά - Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Βίλια — Σε ύφεση η πυρκαγιά ... : Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Πού έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

BNSports.gr - Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Βίλια ...
BNSports.gr - Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Βίλια ... from www.bankingnews.gr
Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ.

Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Φωτιά στα Βίλια: Δεύτερη νύχτα αγωνίας - INLIFE by INPAOK
Φωτιά στα Βίλια: Δεύτερη νύχτα αγωνίας - INLIFE by INPAOK from inlife.inpaok.com
Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια.

«γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων.

Φωτιά στα Βίλια: Από ένα κούτσουρο πεύκου ξεκίνησαν όλα ...
Φωτιά στα Βίλια: Από ένα κούτσουρο πεύκου ξεκίνησαν όλα ... from alithinesgynaikes.gr
Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών.

Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης».

Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ.

Posting Komentar

0 Komentar